طراحی وب سایت حرفه ای

English
فارسی
ثبت نام
ورود
امروز : يکشنبه ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۷
برچسب ها
سیستم - لیزری - ماهواره - انتقال - اطلاعات - ردیابی - پروتئین - خطرات - خصوصی - ادغام - Forbes - فهرست - مجموعه - قدیمی - تجارت - طراحی وب سایت - محققان - چاپگر - طراحی - استفاده - تجدید - اکسترود - خودروهای - الکتریکی - آینده - استارت آپ - هواپیمای خاموش - اقیانوس - تولید - غذایی - تغییرات - جهانی - باکتری - مطالعه - پراکندگی - منظومه - پروفسور - ریچارد - Corridor - Infinite - برنامه - فلسفه - Ricult - کشاورزان - اجتماعی - ابزارهای - دیجیتالی - روستایی - پروژه - Athena - آموزشی - محاسبات - میکروچیپ - العاده - رویکرد - کنترل - مغناطیس - دستگاه - حافظه - باتری - گسترش - فلزات - ذخیره - کاربردی - یادگیری - ماشین - کارآمد - ترجمه - بیشتر - کامپیوتری - همکاری - پرتغال - نوآوری - کارآفرینی - اختراع - ابزار - ارزیابی - نظارت - عضلات - تمرینات - Humons - منبع باز - تراشه - آزمایشگاه - توسعه - پایدار - آفریقا - کارشناسان - کنفرانس - کنند. - بررسی - واقعیت - مجازی - آموزش - تعامل - خودکار - هوشمند - شناسایی - افراد - تنظیم - جرایم - اینترنتی - رهبری - امنیت - سایبری - سرمایه - گذاری - بازار - تحلیل - بنیاد - آلمان - استادان - فیزیک - جایزه - کوانتومی - پارچه - دانشجویی - آمبولانس - نمایشگاه - مهندسی - مکانیک - تشخیص - اخبار - مغرضانه - روبات - انسانها - تکنیک - رمزنگاری - اسللت - بیماری - ایمنی - مالاریا - طبیعی - عفونت - فریدمن - ساختار - آنزیم - آنزیمی - اکسید - تجزیه - HUBweek - خلاقانه - نوآوران - بوستون - مطبوعات - رسانه - ساحلی - باستان - جریان - Solve - انتخاب - کارآفرین - کردند - پشتیبانی - دریافت - نرم افزار - مطلوب - اقتصاد - دیوید - تسمار - رویای - وارون - ایجاد - تکنولوژی - وزارت - انرژی - پیشرفت - آلانور - زمینه - معدنی - گوگرد - گزارش - انتخابات - نویسندگان - هستند - مقاله - اقدامات - انعطاف - هستند. - برنارد - پیشگام - رادیویی - مشتری - اولین - انیشتین - برداری - سیاره - آواره - آموزان - ReACT - امسال - امتحان - گواهی - کامپیوتر - داده. - ساختمان - بزرگترین - نانومواد - خواهد - شیمیایی - مولکول - Plug and Play - لیتیوم - گازهای گلخانه ای - دهندگان - فاجعه - افتخار - بنایی - اجتماعی، - لینکلن - گفتار - موضوع - اشیاء - توصیف - مدولوبلاستوم - پروتئومیک - استراتژی - درمانی - الهام - طبیعت - Zijay - دانشجوی - تواند - آلاینده - فیلتر - فعالیت - تغییر - کلیدی - رسمیت - اعصاب - هارنت - Scholar - واللی - فیتوپلانکتون - کمبود - بازیافت - Twelve - استعداد - کارشناسی - عنوان - سنسورهای - دوپامین - بیماران - مبتلا - پارکینسون - لوئیس - CAPTCHA - مخترع - reCAPTCHA - Duolingo - موسسه - پزشکی - هوارد - حمایت - گرافیک - دانشگاه - تصویر - vectorization - هنرمندان - دیجیتال - مصنوعی - انسان - مشکلات - آزمایش - تصمیم - تجاری - ارائه - بهبود - کشاورزی - کارآموزان - تابستانی - تحقیقاتی - دانشکده - تیموتی - اتحادیه - ژئوفیزیک - آمریکا - استاد - برجسته - دستاورد - تحقیق - قانون - اساسی - تکامل - سیارات - تحصیلی - آزادی - دسترسی آزاد - CSAIL - موفقیت - انتشار - گلخانه - ایالت - شهرها - منابع - سوخت - اطمینان - جولین - تحصیلات - زندان - کنسرسیوم - زندگی - پرورش - ایده‌ها - طراحان - معمار - دانشمندان - افزاری - معماران - لیادار - پورتوریکو - طوفان - لیدار - آزمایشگاهی - جزیره - سیاست - هربرت - اسکوییل - الکترونیک - لجستیک - آخرین - تدارکات - تحویل - الکترونیک، - ریزان - مانند - Winkenbach - توربین بادی - پردازش سیگنال - اکوسیستم - Energy - Initiative - یافته - هزینه - حیاتی - محبوب - آنلاین - پایتون - تاریخی - میراث - MIT - هوش انسانی - زبان برنامه نویسی - Julia - جولیا
حباب های شکافتن باکتری ها در مطالعه جدید حالت پراکندگی باکتری را نشان می دهد
10 بازدید
يکشنبه ۲۷ آبان ماه ۱۳۹۷
اندازه قلم :
👈 طراحی وب سایت 👉
مطالعه جدید حالت پراکندگی باکتری را نشان‌‌ می‌دهد.

در هر کجا که آب وجود دارد، باید حباب هایی که در سطح شناور‌‌ می‌شوند، متعهد باشند. از حوضچه های ایستاده، دریاچه‌ها و جریان ها، به استخرهای شنا، حوضچه های داغ، چشمه های عمومی و توالت، حباب‌ها در همه جا، داخل و خارج.

یک تحقیق جدید MIT نشان‌‌ می‌دهد چگونه حباب های آلوده با باکتری ها‌‌ می‌توانند به عنوان نارنجک های میکروبی کوچک عمل کنند، میکروارگانیسم‌ها را از بین‌‌ می‌برند و از جمله پاتوژن های بالقوه، خارج از آب و هوا.

در این مطالعه که امروز در مجله Physical Review Letters منتشر شده، محققان دریافتند که باکتری ها‌‌ می‌توانند طول عمر حباب را تحت تأثیر قرار دهند: حباب های حباب پوشش داده شده با باکتری در سطح آب‌‌ می‌تواند بیش از 10 برابر طول عمر بیشتری داشته باشد،. در طول این مدت کلاه حباب آلوده کاهش‌‌ می‌یابد. حباب نازک تر است، بیشتر قطرات آن‌‌ می‌تواند به هوا پرتاب زمانی که حباب ناگزیر پاره. محققان برآورد‌‌ می‌کنند یک قطره تنها‌‌ می‌تواند هزاران میکروارگانیسم را حمل کند و هر حباب‌‌ می‌تواند صد‌ها قطره را منتشر کند.

لیدیا بورویابا، استادیار مهندسی عمران و محیط زیست و مدیر دینامیک سیالات آزمایشگاه انتقال بیماری،‌‌ می‌گوید باکتریاکاران را کشف کرده و به شیوه‌ای که‌‌ می‌تواند خود را از پراکندگی آب به هوا افزایش دهند.

استفان پلین، دانشجوی کارشناسی، Bourouibas همکاری در این مقاله است.

هنگامی که یک حباب قدیمی در سطح آب فرو‌‌ می‌ریزد، کپسول کپسول آن به چند قطره کوچک تبدیل‌‌ می‌شود.

چیزی در آب.

Bourouiba طی چندین سال گذشته، دقیق تولید، تصویربرداری و توصیف حباب های تمیز و غیر آلوده را با هدف ایجاد یک مبنای رفتار حباب طبیعی انجام داده است.

اول باید فیزیک حباب های پاک را قبل از اینکه ما بتوانیم ارگانیسم هایی مانند باکتری‌ها را اضافه کنیم تا ببینیم چه تأثیری بر سیستم دارند، Bourouiba‌‌ می‌گوید.

همانطور که اتفاق‌‌ می‌افتد، محققان ابتدا به طور تصادفی باکتری‌ها را متوجه شدند. این تیم در حال حرکت به یک فضای آزمایشگاهی جدید بود و در زدن، یک آبجو از آب خارج شده بود. هنگامی که محقق در آزمایش های بعدی آن را استفاده کرد، نتایج آن چیزی نبود که تیم انتظار داشت.

پالین‌‌ می‌گوید حباب هایی که از این آب تولید شده‌اند بسیار طولانی تر بوده و در مقایسه با حباب های معمولی خالص، روند تکاملی خاصی داشته است.

Bourouiba مشکوک به آب آلوده بود، و تیم به زودی فرضیه خود را تایید کرد. آنها آب را تجزیه و تحلیل کردند و شواهدی از باکتری هایی یافتند که به طور طبیعی در داخل ظاهر‌‌ می‌شوند.

اثر آب.

برای بررسی مستقیم اثر باکتری‌ها بر روی حباب ها، تیم آزمایشگاهی را راه اندازی کرد که در آن ستون را با محلول آب و گونه های مختلف باکتری پر کرد، از جمله E. کولی. محققان یک سیستم برای تولید حباب با یک پمپ هوا یک بار در داخل ستون برای کنترل حجم و اندازه هر حباب. هنگامی که یک حباب به سطح رسید، تیم با استفاده از تصویربرداری با سرعت بالا همراه با طیف وسیعی از تکنیک های نوری برای رسیدن به رفتار خود، در سطح و به عنوان پشت سر هم.

محققان مشاهده کردند که یک بار حباب آلوده به E. کولی آن را به سطح آب، سطح خود و یا کلاه آن، بلافاصله شروع به نازک شدن، عمدتا توسط تخلیه به آب، مانند یک پوسته ذوب شکلات. این رفتار مشابه حباب های غیر آلوده بود.

اما حباب های آلوده در سطوح بیش از 10 برابر بیشتر از حباب های غیر آلوده باقی مانده اند. و بعد از یک دوره بحرانی، حباب های باکتری شروع به کاهش سریع تر‌‌ می‌کنند. Bourouiba مشکوک است که ممکن است این باکتری‌ها نباشد، اما آنچه که آنها ترشح‌‌ می‌کنند، حباب را برای مدت طولانی نگه‌‌ می‌دارند.

باکتری‌ها زنده هستند و مانند هر چیز زنده، آنها زباله‌ها را تولید‌‌ می‌کنند و بطور معمول چیزی است که به طور بالقوه‌‌ می‌تواند با رابط حباب ارتباط برقرار کند، Bourouiba‌‌ می‌گوید. بنابراین ما موجودات را از آب خود جدا کردیم.

محققان باکتری‌ها را از شربت هایشان جدا کردند، سپس آزمایشات خود را با استفاده از ترشحات باکتری‌ها تکرار کردند. همانطور که Bourouiba مشکوک بود، حباب های حاوی ترشحات به تنهایی طولانی تر از حباب های پاک بود. ترشحات، گروه به این نتیجه رسیدند، باید عنصر کلیدی در توسعه طول عمر حباب باشند. اما چگونه است؟

باز هم، Bourouiba تا به حال فرضیه: ترشحات باکتریایی ممکن است به کاهش کشش سطحی حباب، ساخت آن را بیشتر الاستیک، مقاوم تر به perturbations و در پایان احتمال بیشتری برای زندگی طولانی تر در آب های سطح اقدام. این رفتار شبیه به ترکیبات فعال سطحی یا کاتیونیک مانند ترکیبات در مواد پاک کننده که حباب های صابون بود در او اشاره کرد.

به این ایده test، محققان تکرار آزمایش، این بار با مبادله کردن باکتری‌ها برای کاتیونیک مصنوعی رایج و یافت که بیش از حد تولید حباب های طولانی مدت نیز به طرز چشمگیری لاغر پس از یک دوره زمانی خاص. تایید این آزمایش که ترشحات باکتری عمل به عنوان کاتیونیک گسترش طول عمر حباب های آلوده.

محققان سپس برای توضیح برای تغییر شدید در نرخ حباب های آلوده از نازک شدن نگاه. تخلیه آب در کلاه عمدتا به مایع افزایش یافت که از آن حباب در حباب های تمیز نازک شدن کلاه عمدتا ناشی از زهکشی, بود. این حباب حدود ثانیه زندگی‌‌ می‌کنند و به عنوان رقیق حباب زهکشی سرعت خود را به طور مداوم را کند‌‌ می‌کند.

اما اگر حباب گذشته اکنون زمان طول‌‌ می‌کشد، تبخیر شروع به بازی نقش غالب از زهکشی اصل اصلاح کردن مولکول های آب از درپوش حباب. محققان نتیجه گیری کرد که،‌‌ می‌شود اگر حباب حاوی باکتری ها، باکتری‌ها و ترشحات خود را حباب بر سطح آب به اندازه کافی بلند که تبخیر آخرین دیگر مهم تر از زهکشی در thining کلاه حباب.

درپوش حباب نازک تر‌‌ می‌شود، قطرات آن کردن اسپری را هنگامی که آن ناچار پاره تبدیل کوچکتر، سریعتر، و متعدد. این تیم در بر داشت که تنها مملو از باکتری حباب 10 بار‌‌ می‌تواند ایجاد قطرات بیشتر است که 10 بار سریع تر از آنچه‌‌ می‌تواند تولید حباب تمیز 10 برابر کوچکتر و خارج. این مقدار به صدها قطره است که اندازه گیری تنها چند ده میکرون و با سرعت 10 متر در ثانیه دستور ساطع.

قطرات از ترکیدن حباب در فضا که در آن آنها برای مدت زمان طولانی حمل و نقل‌‌ می‌تواند اخراج.

زمانی که پشت سر هم foambubbles در سطح اقیانوس، مکانیسم [Bourouiba] شناسایی نیز در کار است‌‌ می‌گوید: آندره Prosperetti استاد مهندسی مکانیک در دانشگاه هوستون است که در این تحقیق شرکت بود. اندازه این filmdroplets کوچک تعیین‌‌ می‌کند چه خوبی آنها برداشت‌‌ می‌تواند به بالا و carriedby باد. این روند تا مفهوم قابل توجهی برای آب و هوا و آب و هوا. همان فرایند اساسی مخاطرات بهداشتی نفتی در اقیانوس تاثیر‌‌ می‌گذارد: قطره کوچک فیلم حمل مواد شیمیایی خطرناک از روغن است که‌‌ می‌تواند توسط مردم و حیوانات در مناطق ساحلی تنفس. بنابراین، این قطره کوچک و فروتن عواقب در بسیاری از فرآیندهای حیاتی برای زندگی outsized اند.

لطفاً در مورد مطلب فوق ستاره بدهید :
طراحی سایت حباب های شکافتن باکتری ها در مطالعه جدید حالت پراکندگی باکتری را نشان می دهد Rated 4.5 / 5 based on 3 reviews.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

اخبار تکنولوژی
مقالات
برای اطلاع از آخرین اخبار مشخصات خود را وارد کنید.
ایمیل
موبایل
شرکت طراح نرم افزار
شرکت طراح نرم افزار پیشگام از سال 1379 فعالیت خود را در زمینه طراحی وب و برنامه نویسی با شرکت های دیگر آغاز نموده و در سال 1385 توانست با شماره ثبت 23483 فعالیت خود را با نام تجاری شرکت طراح نرم افزار پیشگام TNP  آغاز کند.
ارتباط با ما
دفتر مرکزی : تبریز - خیابان شریعتی جنوبی - بالاتر از تقاطع پاستور - پلاک 514 - طبقه اول

 
تلفن شرکت : 35578902 - 041
طراحی وب سایت 35578903 - 041
شرکت طراح نرم افزار پیشگام طراحی وب سایت حرفه‌ای TNP Control Panel
Rated 4.5/4 based on 1 to 5
می خواهید عضو شوید؟
لطفاً نام کاربری و رمز عبور را به صورت صحیح وارد نمائید
عضو هستید؟
لطفاً نام کاربری و رمز عبور را به صورت صحیح وارد نمائید
رمز عبور را فراموش کرده ام
پشتیبانی آنلاین
شرکت طراح نرم افزار پیشگامشرکت طراح نرم افزار04135578902 tnp.co.irtnp.co.ir - فدح.زخ.هق - صصص.فدح.زخ.هق